Tilbud

HAY Matin Bordlampe Lille Lavendel

HAY Matin Bordlampe Lille Lavendel giver en dybdegående, æstetisk belysning. Designet af Inga Sempé er et moderne og poetisk lys, som kombinerer styrke og skønhed. Den bøjede ståltrådsramme er holdt i en poleret messing afslutning, med kontrasterende lys farve. Matin Bordlampe Lille Lavendel er det perfekte tilbehør til ethvert moderne hjem.

HAY Matin Bordlampe - Small - Lavendel
Hay Matin Bordlampe 300 Mm Poleret Messing / Lavender - Bordlamper Stål Wire Lavendel - 419121-500
Hay Matin Bordlampe 300 Mm Poleret Messing / Lavender - Bordlamper Stål Wire Lavendel - 419121-500
HAY Matin Bordlampe Lille Lavendel
4
HAY Matin Bordlampe S Lavendel
4
HAY - Matin Bordlampe S Lavender
4.5
HAY - MATIN Table Lamp / Small - Bordlampe - Lavender / Polished Brass - W30 x D30 x H38 cm
HAY Matin table bordlampe Ø30 cm Lavender shade
Matin bordlampe fra Hay (Small, Lavender)
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: HAY
EAN: 5710441275794
Varenummer (SKU): 1031901052439925 Kategori:

HAY Matin Bordlampe Lille Lavendel, Bordlamper

Med en ikonisk designerskabt Bordlamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

HAY Matin Bordlampe Lille Lavendel er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Bordlamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en HAY Matin Bordlampe Lille Lavendel er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Bordlamper

Når du skal vælge en Bordlamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Bordlamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som HAY Matin Bordlampe Lille Lavendel – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

HAY Matin Bordlampe Lille Lavendel – et stilmæssigt statement

Med en HAY Matin Bordlampe Lille Lavendel fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Bordlamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din HAY Matin Bordlampe Lille Lavendel i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5710441275794