Tilbud

HAY Matin Bordlampe Mellem Mørkerød

Matin Bordlampe fra HAY, designet af Inga Sempé, er et moderne og poetisk design, der kombinerer visuel delikatesse og robusthed. Den består af en bøjet ståltrådsramme med en poleret messing afslutning og en mørkerød overflade. Lampen er perfekt til at skabe et hyggeligt miljø og tilføje stilfuld akcent til ethvert rum. Matin Bordlampe fra HAY er det perfekte valg, når du ønsker at kombinere et elegant design med høj kvalitet.

HAY Matin Bordlampe - Large - Oxide Rød
HAY Matin table bordlampe Ø38 cm Oxide red shade
Matin bordlampe fra Hay (Large, Oxide red)
4.5
HAY Matin Table Lamp 380 Large Ø: 38 cm - Oxide Red / Brass
Hay Matin Bordlampe 380 Mm - Bordlamper Stål Oxide Red - 419123-600
Hay Matin Bordlampe 380 Mm - Bordlamper Stål Oxide Red - 419123-600
HAY Matin Bordlampe Mellem Mørkerød
4.5
HAY - Matin Bordlampe L Oxide Red
4.5
HAY - MATIN Table Lamp / Large - Bordlampe - Oxide Red - W38 x D38 x H52 cm
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: HAY
EAN: 5710441275862
Varenummer (SKU): 1031901681447928 Kategori:

HAY Matin Bordlampe Mellem Mørkerød, Bordlamper

Med en ikonisk designerskabt Bordlamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

HAY Matin Bordlampe Mellem Mørkerød er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Bordlamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en HAY Matin Bordlampe Mellem Mørkerød er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Bordlamper

Når du skal vælge en Bordlamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Bordlamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som HAY Matin Bordlampe Mellem Mørkerød – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

HAY Matin Bordlampe Mellem Mørkerød – et stilmæssigt statement

Med en HAY Matin Bordlampe Mellem Mørkerød fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Bordlamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din HAY Matin Bordlampe Mellem Mørkerød i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5710441275862