Ingo Maurer Wo-Tum-Bu 1 Gulvlampe Hvid

Wo-Tum-Bu 1 Gulvlampe fra Ingo Maurer er et enestående belysningsdesign, der kombinerer papir, beton, metal og rus. Designet af Dagmar Mombach og Ingo Maurer er konstrueret med udgangspunkt i årets 1998. Takket være den hvide farve og det ekstraordinære koncept skaber denne gulvlampe et stilfuldt og professionelt udtryk i ethvert hjem.

Wo-Tum-Bu 1 gulvlampe
4.5
Ingo Maurer Wo-Tum-Bu 1 Gulvlampe Hvid
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Ingo Maurer
EAN: 4251545405362
Varenummer (SKU): 1031900315765696 Kategori:

Ingo Maurer Wo-Tum-Bu 1 Gulvlampe Hvid, Gulvlamper

Med en ikonisk designerskabt Gulvlamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Ingo Maurer Wo-Tum-Bu 1 Gulvlampe Hvid er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Gulvlamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Ingo Maurer Wo-Tum-Bu 1 Gulvlampe Hvid er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Gulvlamper

Når du skal vælge en Gulvlamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Gulvlamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Ingo Maurer Wo-Tum-Bu 1 Gulvlampe Hvid – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Ingo Maurer Wo-Tum-Bu 1 Gulvlampe Hvid – et stilmæssigt statement

Med en Ingo Maurer Wo-Tum-Bu 1 Gulvlampe Hvid fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Gulvlamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Ingo Maurer Wo-Tum-Bu 1 Gulvlampe Hvid i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

4251545405362