Karakter Steel Lab Light Gulvlampe Sort

Design: Anatomi Design til Karakter Koncept: Lab Light serien kommer fra en ægte fascination af laboratorieudstyr. Udført med omhyggelig opmærksomhed på detaljer har Lab Light en solid base af porcelæn, der giver både stabilitet og et strejf af elegance. Gulvlampe Karakter Steel Lab Light har et industrielt look, der gør det til et elegant supplement til ethvert rum. Det er robust og holdbart og har et sort pulverlakeret metalstel, der gør det perfekt til længerevarende brug. Gulvlampe Karakter Steel Lab Light vil skabe en professionel og moderne atmosfære i ethvert miljø.

Karakter Steel Lab Light Gulvlampe Sort
4
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Karakter
EAN: 5713663005217
Varenummer (SKU): 1031900917004000 Kategori:

Karakter Steel Lab Light Gulvlampe Sort, Gulvlamper

Med en ikonisk designerskabt Gulvlamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Karakter Steel Lab Light Gulvlampe Sort er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Gulvlamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Karakter Steel Lab Light Gulvlampe Sort er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Gulvlamper

Når du skal vælge en Gulvlamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Gulvlamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Karakter Steel Lab Light Gulvlampe Sort – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Karakter Steel Lab Light Gulvlampe Sort – et stilmæssigt statement

Med en Karakter Steel Lab Light Gulvlampe Sort fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Gulvlamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Karakter Steel Lab Light Gulvlampe Sort i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5713663005217