Kartell Big Battery Bordlampe Cola

Kartell Big Battery Bordlampe Cola er et designkraftværk skabt af Ferruccio Laviani for Kartell. Med sin ikoniske stil er Big Battery bordlampen det perfekte valg, enten som natbordlampe, sidebordlampe eller som et dekorativt element på en hylde. Den har en ledningsfri løsning og kommer i et frisk cola-farvet udseende. Konstruktionen af dette håndlavede mesterværk er robust og langtidsholdbart. Lampen giver et behageligt og hyggeligt lys, som vil give et elegant look til ethvert hjem.

Kartell - Big Battery Bordlampe Cola
4.5
Kartell Big Battery Bordlampe Cola
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Kartell
EAN: 8058967295399
Varenummer (SKU): 1031902070742427 Kategori:

Kartell Big Battery Bordlampe Cola, Bordlamper

Med en ikonisk designerskabt Bordlamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Kartell Big Battery Bordlampe Cola er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Bordlamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Kartell Big Battery Bordlampe Cola er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Bordlamper

Når du skal vælge en Bordlamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Bordlamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Kartell Big Battery Bordlampe Cola – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Kartell Big Battery Bordlampe Cola – et stilmæssigt statement

Med en Kartell Big Battery Bordlampe Cola fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Bordlamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Kartell Big Battery Bordlampe Cola i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

8058967295399