Kartell Mini Planet Bordlampe Gul

Den stilfulde og dekorative Mini Planet Bordlampe fra Kartell er et resultat af designeren Tokujin Yoshiokas vision. Lampen har en transparant lampekappe med et karakteristisk ellipseformet udtryk, der giver et behageligt og smukt lys. Den gulvfarvede kappe er klar til at skabe et professionelt og alligevel moderne look i dit hjem. Bordlampen er perfekt til almindeligt hjemmebrug, og den kan også bruges som dekoration. Det er den perfekte løsning til dig, der ønsker en moderne og elegant belysning i dit hjem.

Kartell Mini Planet Bordlampe Med Strømkabel - Bordlamper Metal Gul - 09420GI
Kartell Mini Planet Bordlampe Med Strømkabel - Bordlamper Metal Gul - 09420GI
Kartell - Mini Planet Plug Bordlampe Yellow
4.5
Kartell Mini Planet Bordlampe Gul
4
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Kartell
EAN: 8058967308860
Varenummer (SKU): 1031900177936098 Kategori:

Kartell Mini Planet Bordlampe Gul, Bordlamper

Med en ikonisk designerskabt Bordlamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Kartell Mini Planet Bordlampe Gul er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Bordlamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Kartell Mini Planet Bordlampe Gul er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Bordlamper

Når du skal vælge en Bordlamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Bordlamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Kartell Mini Planet Bordlampe Gul – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Kartell Mini Planet Bordlampe Gul – et stilmæssigt statement

Med en Kartell Mini Planet Bordlampe Gul fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Bordlamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Kartell Mini Planet Bordlampe Gul i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

8058967308860