Kartell Mini Planet Bordlampe Krystal

Kartell Mini Planet Bordlampe Krystal er et af Tokujin Yoshioka’ed design for Kartell. Konceptet Planet fra Kartell byder på en flot, dekorativ serie af både pendel og bordlampe. Mini Planet Bordlampe Krystal har en transparant lampeskærm med sit ellipseformede design, som giver lyset mange reflektioner og et behageligt look. Den minimalistiske stil gør den perfekt til både moderne og klassiske indretninger. Lampen er enestående og vil helt sikkert være et blikfang i ethvert rum.

Kartell Mini Planet Bordlampe Med Strømkabel Krystal - Bordlamper Metal Crystal - 09420B4
Kartell Mini Planet Bordlampe Med Strømkabel Krystal - Bordlamper Metal Crystal - 09420B4
Kartell Mini Planet Bordlampe Krystal
4
Kartell - Mini Planet Plug Bordlampe Crystal
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Kartell
EAN: 8058967308846
Varenummer (SKU): 1031900177935912 Kategori:

Kartell Mini Planet Bordlampe Krystal, Bordlamper

Med en ikonisk designerskabt Bordlamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Kartell Mini Planet Bordlampe Krystal er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Bordlamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Kartell Mini Planet Bordlampe Krystal er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Bordlamper

Når du skal vælge en Bordlamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Bordlamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Kartell Mini Planet Bordlampe Krystal – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Kartell Mini Planet Bordlampe Krystal – et stilmæssigt statement

Med en Kartell Mini Planet Bordlampe Krystal fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Bordlamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Kartell Mini Planet Bordlampe Krystal i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

8058967308846