Kartell Planet Bordlampe Guld Lille

Planet Bordlampe fra Kartell er en lille men kunstfærdig bordlampe. Designet af den anerkendte japanske designer Okiun Yoshioka, har denne lampe en smuk guldfarvet lampe skærm formet som en ellipse. Denne lampe bringer et specielt lyst med et stænk af glamour til dit rum. Den reflekterer lyset og giver et flot tone, der passer godt til ethvert moderne indrettet hjem. Planet bordlampe fra Kartell er et oplagt valg for alle, der ønsker at tilføje en luksuriøs stil til deres bolig.

Kartell - Planet Bordlampe Small Gul
4.5
Kartell Planet Bordlampe Guld Lille
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Kartell
EAN: 8058967228960
Varenummer (SKU): 1031901724751182 Kategori:

Kartell Planet Bordlampe Guld Lille, Bordlamper

Med en ikonisk designerskabt Bordlamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Kartell Planet Bordlampe Guld Lille er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Bordlamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Kartell Planet Bordlampe Guld Lille er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Bordlamper

Når du skal vælge en Bordlamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Bordlamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Kartell Planet Bordlampe Guld Lille – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Kartell Planet Bordlampe Guld Lille – et stilmæssigt statement

Med en Kartell Planet Bordlampe Guld Lille fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Bordlamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Kartell Planet Bordlampe Guld Lille i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

8058967228960