Kartell Planet Gulvlampe H130 Grå

Kartell Planet gulvlampe H130 Grå er designet af Tokujin Yoshioka for Kartell. Konceptet har en flot og meget dekorativ serie bestående af både pendel og bordlamper. Den transparante lampeskærm med sit karakteristiske ellipseformede udtryk, giver lyset mange reflektioner og skaber et hyggeligt og interessant lysmiljø. Gulvlamperne er lavet af grå polykarbonat og har en justerbar længde, så de kan tilpasses enhver rumindretning. Gulvlamperne fra Kartell Planet serien er et must-have til ethvert moderne hjem.

Kartell Planet Gulvlampe Lav - Smoke Grå
4.5
Kartell Planet Gulvlampe H130 Grå
4.5
Kartell - Planet Gulvlampe Small Smoke
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Kartell
EAN: 8058967268478
Varenummer (SKU): 1031900277846747 Kategori:

Kartell Planet Gulvlampe H130 Grå, Gulvlamper

Med en ikonisk designerskabt Gulvlamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Kartell Planet Gulvlampe H130 Grå er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Gulvlamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Kartell Planet Gulvlampe H130 Grå er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Gulvlamper

Når du skal vælge en Gulvlamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Gulvlamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Kartell Planet Gulvlampe H130 Grå – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Kartell Planet Gulvlampe H130 Grå – et stilmæssigt statement

Med en Kartell Planet Gulvlampe H130 Grå fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Gulvlamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Kartell Planet Gulvlampe H130 Grå i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

8058967268478