Kartell Space Udendørs Bordlampe Krom

Udendørs bordlampe fremstillet i krom, er smukt designet af Adam Tihany. Med en futuristisk tankegang og et simpelt, stilfuldt udseende, tilføjer bordlampen et touch af elegance til ethvert miljø. Lampen er udstyret med en robust glas- og metalbase, der giver den en solid og holdbar struktur, mens den krombelagte finish føjer et professionelt udseende til lampen. Space bordlampen er udstyret med en LED-pære, der giver en behagelig glød, der giver rummet en god atmosfære. Lampen er desuden let at installere og vedligeholde, så den altid ser frisk og ren ud. Denne elegante bordlampe er det perfekte valg til ethvert hjem og vil gøre det til et smukt og unikt rum.

DKK kr. 2.085,00
kr. 2.158,00
Kartell - Space Outdoor Bordlampe Krom
4.5
DKK kr. 2.158,00
Kartell Space Udendørs Bordlampe Krom
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: KartellEAN: 8058967283211 Varenummer (SKU): 1031900276443623 Kategori:

Kartell Space Udendørs Bordlampe Krom, Bordlamper

Med en ikonisk designerskabt Bordlamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Kartell Space Udendørs Bordlampe Krom er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Bordlamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Kartell Space Udendørs Bordlampe Krom er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Bordlamper

Når du skal vælge en Bordlamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Bordlamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Kartell Space Udendørs Bordlampe Krom – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Kartell Space Udendørs Bordlampe Krom – et stilmæssigt statement

Med en Kartell Space Udendørs Bordlampe Krom fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Bordlamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Kartell Space Udendørs Bordlampe Krom i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

8058967283211