Konstsmide Assisi plantepotte m/LED lys – 28 cm

Konstsmide Assisi plantepotte m/LED lys – 28 cm vil sætte et flot lys i din terrasse. Den har et lavt voltage-system, der sikrer, at potterne er sikre og ikke har en skadelig strømforsyning. Potten er lavet af robuste materialer, der holder godt sammen og tåler vejr og vind. Plant dine yndlingsplanter i potten og nyd synet af de lysende planter på terrassen. Giv din terrasse et professionelt og moderne look med Konstsmide Assisi plantepotte med LED lys – 28 cm!

Assisi blomkruka liten LED (hvid)
Konstsmide - Blomsterkrukke Assisi lille LED 28 cm - Hvid
Assisi LED Blomsterkrukke 2,4W 3000K IP44 Ø28 i Hvid - Konstsmide
4.5
Konstsmide Assisi plantepotte m/LED lys - 28 cm
4.5
Konstsmide Assisi LED blomsterkrukke lille. højde 28 cm, hvid
Konstsmide Assisi LED blomsterkrukke lille. højde 28 cm, hvid
Konstsmide Assisi potteplanet m. LED lys, 28 cm
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Konstsmide
EAN: 7318307453003
Varenummer (SKU): 5546702048004369 Kategori:

Konstsmide Assisi plantepotte m/LED lys – 28 cm, Terrassebelysning

Med en ikonisk designerskabt Terrassebelysning får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Konstsmide Assisi plantepotte m/LED lys – 28 cm er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Terrassebelysning, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Konstsmide Assisi plantepotte m/LED lys – 28 cm er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Terrassebelysning

Når du skal vælge en Terrassebelysning, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Terrassebelysning, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Konstsmide Assisi plantepotte m/LED lys – 28 cm – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Konstsmide Assisi plantepotte m/LED lys – 28 cm – et stilmæssigt statement

Med en Konstsmide Assisi plantepotte m/LED lys – 28 cm fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Terrassebelysning.

Så vælg med hjertet, og bestil din Konstsmide Assisi plantepotte m/LED lys – 28 cm i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

7318307453003