Tilbud

Ledvance Smart+ Wi-Fi String udendørs lyskæde

Ledvance Smart+ Wi-Fi String udendørs lyskæde er det perfekte valg til at opgradere dine udendørs belysningsgenstande. Med denne lyskæde kan du nemt og hurtigt kontrollere belysningen med din smartphone eller tablet. Lyskæden har 16 millioner farver og kan indstilles til forskellige varmetoner. Desuden kan du justere lysstyrken, styre belysningen med tidsplaner eller voice command og endda knytte den til andre enheder for at skabe et sammenhængende belysningsmiljø omkring din bolig. Oplev nye måder at oplyse dit udendøres område med Ledvance Smart+ WiFi String udendørs lyskæde.

DKK kr. 584,00
kr. 649,00
Ledvance Smart+ Wi-Fi String udendørs lyskæde
4.5
DKK kr. 649,00
Ledvance Smart+ Wifi String udendørs lyskæde, RGBW
DKK kr. 699,00
Ledvance Smart+ Wi-Fi String udendørs lyskæde med justerbar lysfarve
DKK kr. 749,00
LEDVANCE SMART+WiFi Stringlight flerfarvet lyskæde
DKK kr. 762,00
kr. 762,00
LEDVANCE SMART+ String Light lyskæde 240lm 4,5W/RGB+822 7500mm IP44 WiFi
DKK kr. 767,00
kr. 767,00
Ledvance Smart+ Stringlight 7,5m Wifi
DKK kr. 849,00
LEDVANCE SMART+ String Light lyskæde 240lm 4,5W/RGB+822 7500mm IP44 WiFi
DKK kr. 1.189,25
SMART OUTD WIFI STRING RGBW FS1 LEDV
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: LedvanceEAN: 4058075763906 Varenummer (SKU): 5546700401153031 Kategori:

Ledvance Smart+ Wi-Fi String udendørs lyskæde, Udendørs lyskæder

Med en ikonisk designerskabt Udendørs lyskæder får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Ledvance Smart+ Wi-Fi String udendørs lyskæde er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Udendørs lyskæder, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Ledvance Smart+ Wi-Fi String udendørs lyskæde er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Udendørs lyskæder

Når du skal vælge en Udendørs lyskæder, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Udendørs lyskæder, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Ledvance Smart+ Wi-Fi String udendørs lyskæde – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Ledvance Smart+ Wi-Fi String udendørs lyskæde – et stilmæssigt statement

Med en Ledvance Smart+ Wi-Fi String udendørs lyskæde fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Udendørs lyskæder.

Så vælg med hjertet, og bestil din Ledvance Smart+ Wi-Fi String udendørs lyskæde i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

4058075763906