Lodes Cima Pendel/Gulvlampe Gul

Cima Pendel/Gulvlampe Gul fra Lodes er designet af Marco Dessí og er en unik lampe, der trækker inspiration fra de smarte klemmer, der findes på sejlbåde, også kaldet “jam cleats” på engelsk, og “Cima” på italiensk. Lampens design kombinerer en rebstrop, der spænder fra loftet ned til gulvet, og lampeskærmen er elegant udført i et klassisk, rundt formsprog. Denne eksklusive gulvlampe vil være et stilfuldt og professionelt udtryk i ethvert rum og en yderst effektiv belysning.

Lodes - Cima Pendel/Gulvlampe Matt Black/Yellow
4.5
Lodes Cima Pendel/Gulvlampe Gul
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Lodes
EAN: 8057501004701
Varenummer (SKU): 1031900050185037 Kategori:

Lodes Cima Pendel/Gulvlampe Gul, Gulvlamper

Med en ikonisk designerskabt Gulvlamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Lodes Cima Pendel/Gulvlampe Gul er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Gulvlamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Lodes Cima Pendel/Gulvlampe Gul er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Gulvlamper

Når du skal vælge en Gulvlamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Gulvlamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Lodes Cima Pendel/Gulvlampe Gul – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Lodes Cima Pendel/Gulvlampe Gul – et stilmæssigt statement

Med en Lodes Cima Pendel/Gulvlampe Gul fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Gulvlamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Lodes Cima Pendel/Gulvlampe Gul i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

8057501004701