Lodes Cima Pendel/Gulvlampe Guld

Make your space glow with the Lodes Cima Pendel/Gulvlampe. This unique and eye-catching design by Marco Dessí for Lodes is inspired by the jam cleats found on sailing boats, known as ‘Cima’ in Italian. Featuring a rope loop that extends from the ceiling down to the floor, this gold-finished lamp is perfect for adding a modern touch to any room. The adjustable height allows you to hang it low to create a dramatic focal point, or high for subtle ambient lighting. With its versatile design, the Lodes Cima Pendel/Gulvlampe is sure to be a stunning addition to your home.

Lodes - Cima Pendel/Gulvlampe Matt Black/Gold
4.5
Lodes Cima Pendel/Gulvlampe Guld
4
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Lodes
EAN: 8057501004688
Varenummer (SKU): 1031900050183948 Kategori:

Lodes Cima Pendel/Gulvlampe Guld, Gulvlamper

Med en ikonisk designerskabt Gulvlamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Lodes Cima Pendel/Gulvlampe Guld er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Gulvlamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Lodes Cima Pendel/Gulvlampe Guld er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Gulvlamper

Når du skal vælge en Gulvlamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Gulvlamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Lodes Cima Pendel/Gulvlampe Guld – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Lodes Cima Pendel/Gulvlampe Guld – et stilmæssigt statement

Med en Lodes Cima Pendel/Gulvlampe Guld fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Gulvlamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Lodes Cima Pendel/Gulvlampe Guld i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

8057501004688