Lodes Cima Pendel/Gulvlampe Sølv

Lodes Cima Pendel/Gulvlampe Sølv er en unik lampe designet af Marco Dessí for Lodes. Lampen trækker inspiration fra sejlbåds klemmer, også kendt som “jam cleats” på engelsk og “Cima” på italiensk. Lampen har et loft-til-gulv rebstropdesign, der kompletteres af en smuk sølv overflade. Denne smukke og tidløse lampe vil passe perfekt ind i ethvert hjem med sin enkle elegance. Den er perfekt til at skabe et behageligt miljø, enten som en gulvlampe eller som et pendul. Med Lodes Cima Pendel/Gulvlampe Sølv får du en luksuriøs og moderne lampe, der vil skabe en stilfuld atmosfære i dit hjem.

Lodes - Cima Pendel/Gulvlampe Matt Black/Silver
4.5
Cima pendel / gulvlampe, sølv
4.5
Lodes Cima Pendel/Gulvlampe Sølv
4
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Lodes
EAN: 8057501004664
Varenummer (SKU): 1031900050149100 Kategori:

Lodes Cima Pendel/Gulvlampe Sølv, Gulvlamper

Med en ikonisk designerskabt Gulvlamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Lodes Cima Pendel/Gulvlampe Sølv er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Gulvlamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Lodes Cima Pendel/Gulvlampe Sølv er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Gulvlamper

Når du skal vælge en Gulvlamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Gulvlamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Lodes Cima Pendel/Gulvlampe Sølv – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Lodes Cima Pendel/Gulvlampe Sølv – et stilmæssigt statement

Med en Lodes Cima Pendel/Gulvlampe Sølv fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Gulvlamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Lodes Cima Pendel/Gulvlampe Sølv i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

8057501004664