Lodes Nautilus Mini 2700K Væglampe Mat Hvid

Hvad der bringer lyset til de steder, hvor det er mest nødvendigt. Lampens mini 2700K væglampe har en mat hvid finish, som er med til at give et pænt udseende i ethvert rum. Den kompakte størrelse gør at lampen ikke fylder meget, men stadig har god belysning. Lampen er let at installere med den vedhæftede installationsanvisning og kan styres trådløst via en app. Nautilus mini væglampe fra Lodes er den perfekte løsning, hvis du ønsker et moderne og funktionelt lys i dit hjem.

DKK kr. 2.295,00
Lodes Nautilus Mini 2700K Væglampe Mat Hvid
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: LodesEAN: 8057501011037 Varenummer (SKU): 1031900739637681 Kategori:

Lodes Nautilus Mini 2700K Væglampe Mat Hvid, Væglamper

Med en ikonisk designerskabt Væglamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Lodes Nautilus Mini 2700K Væglampe Mat Hvid er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Væglamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Lodes Nautilus Mini 2700K Væglampe Mat Hvid er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Væglamper

Når du skal vælge en Væglamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Væglamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Lodes Nautilus Mini 2700K Væglampe Mat Hvid – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Lodes Nautilus Mini 2700K Væglampe Mat Hvid – et stilmæssigt statement

Med en Lodes Nautilus Mini 2700K Væglampe Mat Hvid fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Væglamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Lodes Nautilus Mini 2700K Væglampe Mat Hvid i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

8057501011037