Loevschall ID møbelspot – hvid

Loevschall ID indbygningsspot er ideel til at lyse op alle dine rum. Det er udstyret med 6 dioder, der giver et godt retningsbestemt lys med en levetid på over 30.000 timer. Spottet er også udstyret med flere funktioner som indbygget dimmer, så du selv kan tilpasse lyset efter dine behov. Det hvide design gør det let at kombinere med andre hvide møbler, der giver et moderne og stilrent look. Loevschall ID indbygningsspot er et godt valg til at oplyse ethvert rum i dit hjem.

ID-LED 12V indbyg-/p?bygningsspot LED (rund) A+ 2,3 W / 50? / >95 / 3000 - hvid
4.5
Loevschall ID møbelspot, hvid
Loevschall ID møbelspot - hvid
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Loevschall
EAN: 5705387003310
Varenummer (SKU): 5546701417753865 Kategori:

Loevschall ID møbelspot – hvid, Møbelspots

Med en ikonisk designerskabt Møbelspots får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Loevschall ID møbelspot – hvid er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Møbelspots, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Loevschall ID møbelspot – hvid er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Møbelspots

Når du skal vælge en Møbelspots, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Møbelspots, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Loevschall ID møbelspot – hvid – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Loevschall ID møbelspot – hvid – et stilmæssigt statement

Med en Loevschall ID møbelspot – hvid fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Møbelspots.

Så vælg med hjertet, og bestil din Loevschall ID møbelspot – hvid i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5705387003310