Loevschall ID møbelspot med sensor, 4-kit

Introducer Loevschall ID møbelspot – 4-kit – et professionelt LED spot med 6 dioder. Dette spot giver et retningsbestemt, godt lys og en imponerende levetid på over 30.000 timer. LED spottet har flere funktioner, f.eks. kan det bruges som et indbygget spot eller som et dekorativt element af ethvert rum. Med en Loevschall ID møbelspot – 4-kit kan du give ethvert rum et professionelt og moderne udtryk.

Loevschall ID-LED Sensor spots, 12V, 4 spots kit
4.5
Loevschall ID møbelspot m/sensor - 4-kit
4.5
Loevschall ID møbelspot med sensor, 2,3W, 4 stk
ID-LED Sensor spots, 12V, 4 spots kit
4.5
Loevschall ID ind-/påbygningsspots med sensor, 4-kit, 2,3W LED, stållook
Loevschall ID LED 4-kit ind-/påbygningsspot 2,3 watt i stållook
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Loevschall
EAN: 5705387006533
Varenummer (SKU): 5546701417751781 Kategori:

Loevschall ID møbelspot med sensor, 4-kit, Møbelspots

Med en ikonisk designerskabt Møbelspots får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Loevschall ID møbelspot med sensor, 4-kit er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Møbelspots, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Loevschall ID møbelspot med sensor, 4-kit er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Møbelspots

Når du skal vælge en Møbelspots, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Møbelspots, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Loevschall ID møbelspot med sensor, 4-kit – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Loevschall ID møbelspot med sensor, 4-kit – et stilmæssigt statement

Med en Loevschall ID møbelspot med sensor, 4-kit fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Møbelspots.

Så vælg med hjertet, og bestil din Loevschall ID møbelspot med sensor, 4-kit i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5705387006533