Loevschall ID møbelspot med sensor, 5-kit

Loevschall ID møbelspot – 5-kit er den perfekte løsning til belysning af forskellige møbler og områder. Spottet har en sensor som giver forbedret komfort og sikkerhed. Dens 6 dioder giver et retningsbestemt lys og en lang levetid på over 30.000 timer. Det har også flere funktioner som automatisk tænding/slukning, dimmer og timerstyring. Et ideelt valg til at give et professionelt udseende til din indretning.

Loevschall ID-LED Sensor spots, 12V, 5 spots kit
4.5
Loevschall ID møbelspot m/sensor - 5-kit
4.5
Loevschall ID downlight med sensor, 2,3W, 5 stk
Loevschall ID LED 5-kit ind-/påbygningsspot 2,3 watt i stållook
Loevschall ID ind-/påbygningsspots med sensor, 5-kit, 2,3W LED, stållook
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Loevschall
EAN: 5705387006540
Varenummer (SKU): 5546701417751817 Kategori:

Loevschall ID møbelspot med sensor, 5-kit, Møbelspots

Med en ikonisk designerskabt Møbelspots får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Loevschall ID møbelspot med sensor, 5-kit er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Møbelspots, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Loevschall ID møbelspot med sensor, 5-kit er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Møbelspots

Når du skal vælge en Møbelspots, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Møbelspots, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Loevschall ID møbelspot med sensor, 5-kit – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Loevschall ID møbelspot med sensor, 5-kit – et stilmæssigt statement

Med en Loevschall ID møbelspot med sensor, 5-kit fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Møbelspots.

Så vælg med hjertet, og bestil din Loevschall ID møbelspot med sensor, 5-kit i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5705387006540