Loevschall ID møbelspot – stål

Loevschall ID møbelspot – stål er et professionelt indbygningsspot med 6 dioder. Det giver et flot og retningsbestemt lys, og har en levetid på over 30.000 timer. Loevschall ID møbelspot har mange funktioner, som f.eks. at det kan bruges som indbygningsspot, og det er fremstillet af robust stål, som giver det et flot og holdbart udseende. Med dette Loevschall ID møbelspot kan du belyse dit hjem eller kontor med naturligt og ensartet lys, og du undgår slør og skævt lys. Desuden er det energibesparende og miljøvenligt. Dette Loevschall ID møbelspot er det perfekte valg for dem, der ønsker et holdbart og energibesparende spot med et professionelt design.

Id-led spot 2,3w 12v 3000 stål
4.5
Id-led 12v spot 2,3w 3000k
4
Loevschall ID møbelspot - stål
4.5
ID-LED spot, 2,3W 3000K, 12V, stål
4.5
ID-LED 12V indbyg-/p?bygningsspot LED (rund) A+ 2,3 W / 50? / >95 / 3000 - b?rstet st?l
4.5
Loevschall ID ind-/påbygningsspots, 2,3W LED, stållook
Loevschall ID LED ind-/påbygningsspot 2,3 watt i stållook
Loevschall ID downlight, Ø55 mm, 2,3W, 1 stk.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Loevschall
EAN: 5705387001156
Varenummer (SKU): 5546701417751683 Kategori:

Loevschall ID møbelspot – stål, Møbelspots

Med en ikonisk designerskabt Møbelspots får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Loevschall ID møbelspot – stål er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Møbelspots, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Loevschall ID møbelspot – stål er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Møbelspots

Når du skal vælge en Møbelspots, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Møbelspots, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Loevschall ID møbelspot – stål – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Loevschall ID møbelspot – stål – et stilmæssigt statement

Med en Loevschall ID møbelspot – stål fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Møbelspots.

Så vælg med hjertet, og bestil din Loevschall ID møbelspot – stål i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5705387001156