Loevschall Stella Multiwhite møbelspots m/Bluetooth controller – 5-kit/aluminium

Get an illuminating addition to your home with the Loevschall Stella Multiwhite møbelspots. These wall-mounted fixtures provide a sleek, modern design with 12V LED lights encased within an aluminum frame. This energy-efficient kit comes complete with five møbelspots that are perfect for installing in the kitchen under cabinets or in closets. Plus, the Bluetooth controller allows you to adjust the brightness to your desired level. You’ll be able to enjoy a beautiful, hassle-free lighting solution with the Loevschall Stella Multiwhite møbelspots.

DKK kr. 1.055,00
kr. 1.055,00
Loevschall Stella Påbygningsspots 5-Kit, Led, Med Bluetooth, Aluminium
DKK kr. 1.385,00
Loevschall Stella Multiwhite 5-kit LED påbygningsspots m/Bluetooth styring, aluminium
DKK kr. 1.399,00
Loevschall Stella Multiwhite møbelspots m/Bluetooth controller - 5-kit/aluminium
4.5
DKK kr. 1.426,00
kr. 1.426,00
Loevschall Stella Påbygningsspots Med Bluetooth 5 Stk., Aluminium Aluminium
DKK kr. 1.456,00
kr. 1.456,00
Loevschall Stella Påbygningsspots 5-Kit, Led, M. Bluetooth, Aluminium
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: LoevschallEAN: 5705387008629 Varenummer (SKU): 5546701417753793 Kategori:

Loevschall Stella Multiwhite møbelspots m/Bluetooth controller – 5-kit/aluminium, Møbelspots

Med en ikonisk designerskabt Møbelspots får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Loevschall Stella Multiwhite møbelspots m/Bluetooth controller – 5-kit/aluminium er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Møbelspots, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Loevschall Stella Multiwhite møbelspots m/Bluetooth controller – 5-kit/aluminium er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Møbelspots

Når du skal vælge en Møbelspots, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Møbelspots, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Loevschall Stella Multiwhite møbelspots m/Bluetooth controller – 5-kit/aluminium – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Loevschall Stella Multiwhite møbelspots m/Bluetooth controller – 5-kit/aluminium – et stilmæssigt statement

Med en Loevschall Stella Multiwhite møbelspots m/Bluetooth controller – 5-kit/aluminium fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Møbelspots.

Så vælg med hjertet, og bestil din Loevschall Stella Multiwhite møbelspots m/Bluetooth controller – 5-kit/aluminium i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5705387008629