Luceplan Flia Gulvlampe H120 Mat Sort

Flia Gulvlampe H120 Mat Sort er et unikt og tidløst design af Alessandro Zambelli for Luceplan. Lampen har en moderne karbonfiberstilk, der er støttet af en enkel cylinder i mat sort finish. Denne elegante gulvlampe er perfekt til at give et professionelt touch til ethvert rum. Den har også justerbare LED-lys, der giver et behageligt, men stærkt lys. Dette elegante design vil se fantastisk ud i ethvert hjem eller kontor.

DKK kr. 4.898,00
Luceplan Flia Gulvlampe H120 Mat Sort
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Luceplan
EAN: 8053736699033
Varenummer (SKU): 1031901897041140 Kategori:

Luceplan Flia Gulvlampe H120 Mat Sort, Gulvlamper

Med en ikonisk designerskabt Gulvlamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Luceplan Flia Gulvlampe H120 Mat Sort er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Gulvlamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Luceplan Flia Gulvlampe H120 Mat Sort er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Gulvlamper

Når du skal vælge en Gulvlamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Gulvlamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Luceplan Flia Gulvlampe H120 Mat Sort – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Luceplan Flia Gulvlampe H120 Mat Sort – et stilmæssigt statement

Med en Luceplan Flia Gulvlampe H120 Mat Sort fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Gulvlamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Luceplan Flia Gulvlampe H120 Mat Sort i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

8053736699033