Lucide Xio Væglampe Sort

Design: Lucide Xio Væglampe Sort er en moderne og stilfuld væglampe, der tilføjer elegance til ethvert rum. Koncept: Xio-serien byder på kompakte og runde LED-lys med lette aluminiumsrammer. Kraftfuld og kompatibel, denne væglampe er perfekt til at skabe en professionel atmosfære.

DKK kr. 450,00
Lucide Xio Væglampe Sort
DKK kr. 339,00
kr. 449,00
XIO (Sort)
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: LucideEAN: 5411212092007 Varenummer (SKU): 1031901969840125 Kategori:

Lucide Xio Væglampe Sort, Væglamper

Med en ikonisk designerskabt Væglamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Lucide Xio Væglampe Sort er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Væglamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Lucide Xio Væglampe Sort er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Væglamper

Når du skal vælge en Væglamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Væglamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Lucide Xio Væglampe Sort – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Lucide Xio Væglampe Sort – et stilmæssigt statement

Med en Lucide Xio Væglampe Sort fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Væglamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Lucide Xio Væglampe Sort i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5411212092007