Tilbud

LYFA CORNEA 150 Væglampe Sort/Opal

Lys: Lampefoden er udstyret med en energibesparende LED-pære med en lysstyrke på 150 lumen. Lyset er spredt gennem det opal hvide skærmglas, skabt til et behageligt rumbelys. Materiale: Cornea er fremstillet af robust støbejern, der er malet sort. Dette gør dette enestående design til en indflydelsesrig og stilfuld væglampe, der passer perfekt ind i forskellige indretningsstile.

LYFA - Cornea Wall - Væglampe - Black 150 - Ø15 x D10,3 cm
LYFA Cornea 150 væglampe Black
Cornea væglampe 150, sort
4.5
LYFA CORNEA 150 Væglampe Sort/Opal
4
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: LYFA
EAN: 5744000531724
Varenummer (SKU): 1031900458182000 Kategori:

LYFA CORNEA 150 Væglampe Sort/Opal, Væglamper

Med en ikonisk designerskabt Væglamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

LYFA CORNEA 150 Væglampe Sort/Opal er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Væglamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en LYFA CORNEA 150 Væglampe Sort/Opal er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Væglamper

Når du skal vælge en Væglamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Væglamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som LYFA CORNEA 150 Væglampe Sort/Opal – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

LYFA CORNEA 150 Væglampe Sort/Opal – et stilmæssigt statement

Med en LYFA CORNEA 150 Væglampe Sort/Opal fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Væglamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din LYFA CORNEA 150 Væglampe Sort/Opal i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5744000531724