Tilbud

LYFA GOVERNOR 250 Bordlampe Messing

Den smukke GOVERNOR 250 Bordlampe fra LYFA er designet af Bent Karlby i 1956. Den klassiske GOVERNOR Bordlampe er lavet af massivt messing, der tilføjer stil og kvalitet til ethvert hjem. Stangen er smukt indarbejdet i basen og er udstyret med et stilfuldt håndtag. Den 250 watt lyskilde er kraftig nok til at oplyse ethvert rum, så du kan læse, arbejde eller nyde et godt måltid. Denne elegante bordlampe fra LYFA er det perfekte valg for dig, der ønsker et smukt og professionelt look i dit hjem.

LYFA - Governor Table 250 Brass - Bordlampe - Brass - H35 x Ø25 cm
Governor bordlampe 250, messing
4.5
LYFA GOVERNOR 250 Bordlampe Messing
4
LYFA Governor 250 bordlampe Brass-walnut
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: LYFA
EAN: 5744000531694
Varenummer (SKU): 1031901999888497 Kategori:

LYFA GOVERNOR 250 Bordlampe Messing, Bordlamper

Med en ikonisk designerskabt Bordlamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

LYFA GOVERNOR 250 Bordlampe Messing er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Bordlamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en LYFA GOVERNOR 250 Bordlampe Messing er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Bordlamper

Når du skal vælge en Bordlamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Bordlamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som LYFA GOVERNOR 250 Bordlampe Messing – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

LYFA GOVERNOR 250 Bordlampe Messing – et stilmæssigt statement

Med en LYFA GOVERNOR 250 Bordlampe Messing fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Bordlamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din LYFA GOVERNOR 250 Bordlampe Messing i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5744000531694