Tilbud

Made By Hand Knit-Wit Oval Væglampe Ø57 cm Blue Stone

Beskrivelse: Made By Hand Knit-Wit Oval Væglampe Ø57 cm Blå Sten er designet af ISKOS-BERLIN for Made By Hand. KNIT-WIT væglampen er en fantastisk kombination af inspiration fra solens lyskugle og den originale rispapirslampe. Takket være det strikkede materiale får man en helt særlig 360 graders lampe, som stråler et varmt og behageligt lys ud i ethvert rum. Lampen er lavet af solidt materiale og har en fin blå sten farve, som skaber hyggelige rammer og et moderne udtryk i ethvert hjem. Med KNIT-WIT lampen får du både en ekstraordinær lampe og et værk af kunst, som du kan nyde i mange år.

Made By Hand Knit-Wit Oval Væglampe Ø57 cm Blue Stone
4
Made By Hand Knit-Wit 57 Oval væg- og loftlampe Blue stone
Knit-Wit Ø57 Oval Væg- og Loftlampe Blue Stone - Made by Hand
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Made By Hand
EAN: 5710780575098
Varenummer (SKU): 1031901114432040 Kategori:

Made By Hand Knit-Wit Oval Væglampe Ø57 cm Blue Stone, Væglamper

Med en ikonisk designerskabt Væglamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Made By Hand Knit-Wit Oval Væglampe Ø57 cm Blue Stone er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Væglamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Made By Hand Knit-Wit Oval Væglampe Ø57 cm Blue Stone er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Væglamper

Når du skal vælge en Væglamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Væglamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Made By Hand Knit-Wit Oval Væglampe Ø57 cm Blue Stone – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Made By Hand Knit-Wit Oval Væglampe Ø57 cm Blue Stone – et stilmæssigt statement

Med en Made By Hand Knit-Wit Oval Væglampe Ø57 cm Blue Stone fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Væglamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Made By Hand Knit-Wit Oval Væglampe Ø57 cm Blue Stone i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5710780575098