Tilbud

Made By Hand Knit-Wit Round Gulvlampe Ø65 Medium Sølv

Med Made By Hand Knit-Wit Round Gulvlampe Ø65 Medium Sølv får du et professionelt design af ISKOS-BERLIN fra 2017. Lampen kombinerer inspiration fra solens lyskugle med den originale rispapirslampe, og tilbyder en 360 graders belysning. Lampens sølvfarvede finish giver et smukt, minimalistisk touch, der passer ind i ethvert rum. Designet og materialerne er af høj kvalitet, og lampen kommer komplekskonstrueret, så du kan begynde at nyde den umiddelbart efter modtagelse.

Knit-Wit 65 High Oval Gulvlampe Medium Silver - Made by Hand
5
Made By Hand - Knit-Wit 65 Oval Gulvlampe High (Sølv)
4.5
Made By Hand - Knit-Wit 65 Høj Oval Gulvlampe Medium Silver
4.5
Made By Hand Knit-Wit Round Gulvlampe Ø65 Medium Sølv
4.5
Made by Hand - Knit-wit - 65 floor medium - Pendel - Silver - Ø65 x W54 x H130 cm
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Made By Hand
EAN: 5710780652010
Varenummer (SKU): 1031900124384334 Kategori:

Made By Hand Knit-Wit Round Gulvlampe Ø65 Medium Sølv, Gulvlamper

Med en ikonisk designerskabt Gulvlamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Made By Hand Knit-Wit Round Gulvlampe Ø65 Medium Sølv er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Gulvlamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Made By Hand Knit-Wit Round Gulvlampe Ø65 Medium Sølv er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Gulvlamper

Når du skal vælge en Gulvlamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Gulvlamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Made By Hand Knit-Wit Round Gulvlampe Ø65 Medium Sølv – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Made By Hand Knit-Wit Round Gulvlampe Ø65 Medium Sølv – et stilmæssigt statement

Med en Made By Hand Knit-Wit Round Gulvlampe Ø65 Medium Sølv fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Gulvlamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Made By Hand Knit-Wit Round Gulvlampe Ø65 Medium Sølv i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

Brand

Made By Hand

EAN

5710780652010