Tilbud

Marset Funiculí Gulvlampe Sort

Marset Funiculí Gulvlampe Sort er et unikt, professionelt designede gulvlampe, designet af Lluís Porqueras for Marset. Navnet Funiculí henviser til det koncept, som lampe stangen bevæger sig op og ned med. Den innovative mekanisme til hævning og sænkning gør det meget nemt at justere lyset, og muliggør skabelsen af et behageligt og professionelt miljø. En fantastisk lampe til ethvert hjem!

Funiculi gulvlampe - Marset-Sort
3
Marset Funiculí Gulvlampe Sort
4
Funiculi standerlampe fra Marset (Sort)
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Marset
EAN: 5712802101735
Varenummer (SKU): 1031900839882977 Kategori:

Marset Funiculí Gulvlampe Sort, Gulvlamper

Med en ikonisk designerskabt Gulvlamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Marset Funiculí Gulvlampe Sort er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Gulvlamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Marset Funiculí Gulvlampe Sort er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Gulvlamper

Når du skal vælge en Gulvlamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Gulvlamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Marset Funiculí Gulvlampe Sort – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Marset Funiculí Gulvlampe Sort – et stilmæssigt statement

Med en Marset Funiculí Gulvlampe Sort fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Gulvlamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Marset Funiculí Gulvlampe Sort i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

Brand

Marset

EAN

5712802101735