Tilbud

Martinelli Luce Cobra Bordlampe Sort

Designet af den italienske designer Elio Martinelli, bringer denne Cobra Bordlampe fra Martinelli Luce et abstrakt og moderne udtryk ind i dit hjem. Den runde og intrikate form fanger dit blik ved første øjekast og skaber et stilfuldt look. Lampeskærmen har form som en slange og dens roterende arm kan dirigere lyset i den ønskede retning. Den sorte farve giver denne bordlampe et elegant look og gør den til en ideel tilføjelse til dit hjem.

DKK kr. 6.852,00
kr. 9.788,00
Martinelli Luce Cobra Bordlampe - Bordlamper Sort - 629/NE
DKK kr. 6.852,00
kr. 9.788,00
Martinelli Luce Cobra Bordlampe - Bordlamper Sort - 629/NE
DKK kr. 6.852,00
kr. 9.788,00
Martinelli Luce Cobra Bordlampe Sort
4.5
DKK kr. 7.215,00
kr. 9.788,00
Martinelli Luce - Cobra Bordlampe Sort
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Martinelli LuceEAN: 8033383510882 Varenummer (SKU): 1031900159279942 Kategori:

Martinelli Luce Cobra Bordlampe Sort, Bordlamper

Med en ikonisk designerskabt Bordlamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Martinelli Luce Cobra Bordlampe Sort er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Bordlamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Martinelli Luce Cobra Bordlampe Sort er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Bordlamper

Når du skal vælge en Bordlamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Bordlamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Martinelli Luce Cobra Bordlampe Sort – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Martinelli Luce Cobra Bordlampe Sort – et stilmæssigt statement

Med en Martinelli Luce Cobra Bordlampe Sort fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Bordlamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Martinelli Luce Cobra Bordlampe Sort i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

8033383510882