Moooi Prop Light Gulvlampe Hvid 2700K

Prop Light Gulvlampe Hvid 2700K fra Moooi er et moderne og stilfuldt supplement til dit hjem. Designet af Bertjan Pot i 2013, giver denne gulvlampe et eksklusivt udseende og en høj kvalitet. Gulvlampen er udstyret med en 2700K hvid lyskilde, der giver et naturligt og diskret lys, som er perfekt til ethvert rum. Gulvlampe Prop Light fås i flere forskellig versioner, både vertikale og horisontale, med lyskilder på begge sider, og er derfor den perfekte løsning for alle professionelle og private.

Moooi Prop Light Gulvlampe Hvid 2700K
4
Prop Light gulvlampe 2700K
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Moooi
EAN: 8718282293912
Varenummer (SKU): 1031901433276073 Kategori:

Moooi Prop Light Gulvlampe Hvid 2700K, Gulvlamper

Med en ikonisk designerskabt Gulvlamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Moooi Prop Light Gulvlampe Hvid 2700K er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Gulvlamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Moooi Prop Light Gulvlampe Hvid 2700K er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Gulvlamper

Når du skal vælge en Gulvlamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Gulvlamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Moooi Prop Light Gulvlampe Hvid 2700K – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Moooi Prop Light Gulvlampe Hvid 2700K – et stilmæssigt statement

Med en Moooi Prop Light Gulvlampe Hvid 2700K fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Gulvlamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Moooi Prop Light Gulvlampe Hvid 2700K i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

8718282293912