Muuto Calm Væglampe Ø50 Dæmpbar Hvid/Orange

Med Muuto Calm Væglampe Ø50 Dæmpbar Hvid/Orange kan du skabe den perfekte stemning i ethvert rum. Lamperne er designet af Iskos Studio for Muuto og er det perfekte valg til både moderne og klassiske interiører. Den er udstyret med en dæmper, så du kan justere lysets intensitet og farvetone efter dine ønsker. Med Muuto Calm Væglampe Ø50 Dæmpbar Hvid/Orange har du et lækkert design og gode funktioner til det professionelle hjem.

DKK kr. 4.796,00
kr. 5.995,00
Muuto - Calm Væglampe Ø50 Touch Dim White/Orange Muuto
4.5
DKK kr. 5.995,00
Muuto Calm Væglampe Med Touch-dimmer Ø50 Cm - Væglamper Tekstil Orange - 22622
DKK kr. 5.995,00
Muuto Calm Væglampe Ø50 Dæmpbar Hvid/Orange
4.5
DKK kr. 5.995,00
Muuto - Calm Wall Lamp Ø50 Touch Dim - Væglampe - White/Orange - D7,25 x Ø50 cm
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: MuutoEAN: 5713295513517 Varenummer (SKU): 1031901961853285

Muuto Calm Væglampe Ø50 Dæmpbar Hvid/Orange, produkt kategorinavn

Med en ikonisk designerskabt produkt kategorinavn får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Muuto Calm Væglampe Ø50 Dæmpbar Hvid/Orange er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig produkt kategorinavn, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Muuto Calm Væglampe Ø50 Dæmpbar Hvid/Orange er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste produkt kategorinavn

Når du skal vælge en produkt kategorinavn, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en produkt kategorinavn, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Muuto Calm Væglampe Ø50 Dæmpbar Hvid/Orange – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Muuto Calm Væglampe Ø50 Dæmpbar Hvid/Orange – et stilmæssigt statement

Med en Muuto Calm Væglampe Ø50 Dæmpbar Hvid/Orange fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en produkt kategorinavn.

Så vælg med hjertet, og bestil din Muuto Calm Væglampe Ø50 Dæmpbar Hvid/Orange i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5713295513517