Muuto Framed Spejl Lille Rose/Klar

Framed Spejl Lille Rose/Klar fra Muuto er et praktisk og moderne design af Anderssen & Voll. Den slanke ramme giver et diskret og modigt udtryk, som tilføjer karakter til ethvert rum. Den lille størrelse gør det let at placere spejlet, hvor som helst, og det omfatter LED-lys, så du kan se skarpt, selvom der er mørkt. Dette stilfulde spejl er det perfekte designvalg til ethvert hjem.

Muuto - Framed Mirror Small Rose/Clear
4.5
Muuto Framed spejl lille Rose/Clear
Muuto - Framed Mirror - Spejl - Small - Rose/Clear - 44 x 59 cm
Muuto Framed Spejl Lille Rose/Klar
4
Muuto Framed Spejl Lille - Rosa/Klar
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Muuto
EAN: 5713295146579
Varenummer (SKU): 1031901961820554 Kategori:

Muuto Framed Spejl Lille Rose/Klar, Spejl med lys

Med en ikonisk designerskabt Spejl med lys får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Muuto Framed Spejl Lille Rose/Klar er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Spejl med lys, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Muuto Framed Spejl Lille Rose/Klar er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Spejl med lys

Når du skal vælge en Spejl med lys, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Spejl med lys, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Muuto Framed Spejl Lille Rose/Klar – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Muuto Framed Spejl Lille Rose/Klar – et stilmæssigt statement

Med en Muuto Framed Spejl Lille Rose/Klar fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Spejl med lys.

Så vælg med hjertet, og bestil din Muuto Framed Spejl Lille Rose/Klar i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

Brand

Muuto

EAN

5713295146579