Muuto Framed Spejl Stor Grå/Klar

DKK kr. 4.695,00
Muuto Framed Spejl Stor - Grå/Klar
4.5
DKK kr. 4.695,00
Muuto Framed Spejl L t - Vægspejle Stål Grå - 21911
DKK kr. 4.695,00
Muuto - Framed Mirror - Spejl - Large - Grey/Clear - 44.5 x 118 cm
DKK kr. 4.695,00
Muuto Framed Spejl Stor Grå/Klar
4.5
DKK kr. 4.695,00
Muuto - Framed Mirror Large Grey/Clear Glass
5
DKK kr. 4.695,00
Muuto Framed spejl stor Grey/Clear
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: MuutoEAN: 5710562219110 Varenummer (SKU): 1031901961820581 Kategori:

Muuto Framed Spejl Stor Grå/Klar, Spejl med lys

Med en ikonisk designerskabt Spejl med lys får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Muuto Framed Spejl Stor Grå/Klar er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Spejl med lys, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Muuto Framed Spejl Stor Grå/Klar er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Spejl med lys

Når du skal vælge en Spejl med lys, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Spejl med lys, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Muuto Framed Spejl Stor Grå/Klar – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Muuto Framed Spejl Stor Grå/Klar – et stilmæssigt statement

Med en Muuto Framed Spejl Stor Grå/Klar fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Spejl med lys.

Så vælg med hjertet, og bestil din Muuto Framed Spejl Stor Grå/Klar i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

Brand

Muuto

EAN

5710562219110