Muuto Rime Væglampe Sort

Opdag den elegante Muuto Rime Væglampe Sort, designet af TAF Studio for Muuto. Denne belysningskombination kombinerer stilfuldt design med funktionel belysning. En del af Rime-kollektionen, der fokuserer på skandinavisk æstetik.

Rime Wall Lamp fra Muuto (Black)
4.5
Muuto Rime væglampe Sort
Rime væglampe sort
Muuto Rime Væglampe Sort
4.5
Muuto Rime Væglampe - Sort
4.5
Muuto - Rime Wall Lamp - Væglampe - Black - 23 x 16,2 x 12 cm
Muuto - Rime Væglampe Black
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Muuto
EAN: 5713295146432
Varenummer (SKU): 1031901961851112 Kategori:

Muuto Rime Væglampe Sort, Væglamper

Med en ikonisk designerskabt Væglamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Muuto Rime Væglampe Sort er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Væglamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Muuto Rime Væglampe Sort er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Væglamper

Når du skal vælge en Væglamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Væglamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Muuto Rime Væglampe Sort – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Muuto Rime Væglampe Sort – et stilmæssigt statement

Med en Muuto Rime Væglampe Sort fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Væglamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Muuto Rime Væglampe Sort i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5713295146432