Tilbud

NEW WORKS Lantern Gulvlampe M. Sort Fod & Matteret Hvid Opal Glas

Denne Gulvlampe fra NEW WORKS er udført i en mørk sort fod, og matteret hvid opalglas, der bringer et beroligende lys ind i rummet. Lampen er designet af Anderssen & Voll, og Lantern Gulvlampe er et moderne og tidløst møbel, der er perfekt til enhver hjemmeindretning. Den har en klassisk og elegant stil, som passer perfekt i ethvert rum. Lampen er også nem at rengøre og vedligeholde. Denne Gulvlampe fra NEW WORKS vil give dit hjem et unikt og moderne touch.

New Works - Lantern Floor Lamp af Anderssen og Voll - Gulvlampe - Mat Hvid / Sort Stel Medium - H: 1500 X Ø: 300 MM
NEW WORKS Lantern Gulvlampe M. Sort Fod & Matteret Hvid Opal Glas
4
New Works Lantern gulvlampe medium Frosted white opal glass
Lantern gulvlampe m. sort base, Ø30
4.5
Lantern Gulvlampe Opal Glas - New Works
5
Lantern gulvlampe fra New Works
4.5
Lantern gulvlampe medium
New Works Lantern Gulvlampe Medium - Gulvlamper Pulverlakeret Stål Sort - 20622
New Works Lantern Gulvlampe Medium - Gulvlamper Pulverlakeret Stål Sort - 20622
New Works - Lantern Gulvlampe
4.5
NEW WORKS - Lantern Gulvlampe
Lantern Floor Lamp
4
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: New Works
EAN: 5712826206225
Varenummer (SKU): 1031900195233761 Kategori:

NEW WORKS Lantern Gulvlampe M. Sort Fod & Matteret Hvid Opal Glas, Gulvlamper

Med en ikonisk designerskabt Gulvlamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

NEW WORKS Lantern Gulvlampe M. Sort Fod & Matteret Hvid Opal Glas er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Gulvlamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en NEW WORKS Lantern Gulvlampe M. Sort Fod & Matteret Hvid Opal Glas er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Gulvlamper

Når du skal vælge en Gulvlamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Gulvlamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som NEW WORKS Lantern Gulvlampe M. Sort Fod & Matteret Hvid Opal Glas – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

NEW WORKS Lantern Gulvlampe M. Sort Fod & Matteret Hvid Opal Glas – et stilmæssigt statement

Med en NEW WORKS Lantern Gulvlampe M. Sort Fod & Matteret Hvid Opal Glas fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Gulvlamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din NEW WORKS Lantern Gulvlampe M. Sort Fod & Matteret Hvid Opal Glas i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5712826206225