Tilbud

New Works Tense Væglampe Hardwired

New Works Tense Væglampe Hardwired er et nyt og spændende produkt designet af Panter & Tourron for New Works i 2021. Denne væglampe er en videreførelse af den genkendelige Tense pendel og har samme karakteristiske design og unikke DNA. Den stemningsfulde skærm er lavet af slidstærkt og genanvendeligt tyvek, som er spændt ud af en kulfiberstang. Perfekt til professionel brug.

New Works Tense Væglampe Hardwired
4.5
New Works - Tense Væglampe
4.5
Tense Væglampe Sort - New Works
5
Tense wall
New Works Tense Væglampe - Væglamper Pulverlakeret Aluminium Hvid - 21910EUUK
New Works Tense Væglampe - Væglamper Pulverlakeret Aluminium Hvid - 21910EUUK
New Works Tense væglampe Hvid/Sort
NEW WORKS - Tense Væglampe
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: New Works
EAN: 5712826219102
Varenummer (SKU): 1031902142787105 Kategori:

New Works Tense Væglampe Hardwired, Væglamper

Med en ikonisk designerskabt Væglamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

New Works Tense Væglampe Hardwired er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Væglamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en New Works Tense Væglampe Hardwired er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Væglamper

Når du skal vælge en Væglamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Væglamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som New Works Tense Væglampe Hardwired – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

New Works Tense Væglampe Hardwired – et stilmæssigt statement

Med en New Works Tense Væglampe Hardwired fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Væglamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din New Works Tense Væglampe Hardwired i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5712826219102