Nordlux Kyklop Cone udendørs væglampe – rust

Gå på en opdagelsesrejse med Nordlux Kyklop Cone udendørs væglampe – rust. Denne klassiske lampe er skabt af den danske design duo, Says Who. Den koniske skærm giver smukke nedadgående lys, hvilket ikke kun gør det til en effektiv belysningsløsning, men også et æstetisk mesterværk. Kyklop Co er det perfekte valg til det moderne hjem og skaber et subtilt, stilfuldt udseende, så det kan bruges i alle dele af huset.

DKK kr. 399,00
Nordlux Kyklop Cone udendørs væglampe - rust
4.5
DKK kr. 405,00
kr. 549,95
Nordlux - Kyklop Cone Udendørs Væglampe Rust Nordlux
5
DKK kr. 409,00
kr. 409,00
Nordlux Kyklop Cone Væglampe, Gu10, Rust
4.5
DKK kr. 429,00
kr. 499,00
Cyclops Cone facade (Rust)
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: NordluxEAN: 5704924015533 Varenummer (SKU): 5546700250022785 Kategori:

Nordlux Kyklop Cone udendørs væglampe – rust, Udendørs væglamper

Med en ikonisk designerskabt Udendørs væglamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Nordlux Kyklop Cone udendørs væglampe – rust er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Udendørs væglamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Nordlux Kyklop Cone udendørs væglampe – rust er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Udendørs væglamper

Når du skal vælge en Udendørs væglamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Udendørs væglamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Nordlux Kyklop Cone udendørs væglampe – rust – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Nordlux Kyklop Cone udendørs væglampe – rust – et stilmæssigt statement

Med en Nordlux Kyklop Cone udendørs væglampe – rust fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Udendørs væglamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Nordlux Kyklop Cone udendørs væglampe – rust i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5704924015533