Nordlux Kyklop Ripple udendørs væglampe – rust

Udendørs væglampe fra Nordlux Kyklop Ripple giver et moderne og stilfuldt look til ethvert hjem. Denne smukke lampe har en rustfarvet overflade og en alsidig, minimalistisk stil, der let kan kombineres med forskellige arkitektoniske udtryk. Lampehuset er lavet af robust aluminium og har en bred, diffus lysstråle, hvilket giver et flot lys og skaber en behagelig stemning udenfor. Kyklop Ripple er designet til at modstå vejr og vind og er udstyret med en lang levetid. Denne kvalitetsudendørs væglampe er den perfekte tilføjelse til enhver terrasse eller have. Oplev denne lysende skønhed fra Nordlux og skab et smukt udtryk omkring dit hjem.

DKK kr. 289,00
Nordlux Kyklop Ripple udendørs væglampe - rust
4.5
DKK kr. 295,00
kr. 399,95
Nordlux - Kyklop Ripple Udendørs Væglampe Rust Nordlux
5
DKK kr. 305,00
kr. 305,00
Nordlux Kyklop Ripple Væglampe, Gu10, Rust
4.5
DKK kr. 619,00
kr. 689,00
Cyclops Ripple facade (Rust)
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: NordluxEAN: 5704924015519 Varenummer (SKU): 5546700250022723 Kategori:

Nordlux Kyklop Ripple udendørs væglampe – rust, Udendørs væglamper

Med en ikonisk designerskabt Udendørs væglamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Nordlux Kyklop Ripple udendørs væglampe – rust er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Udendørs væglamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Nordlux Kyklop Ripple udendørs væglampe – rust er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Udendørs væglamper

Når du skal vælge en Udendørs væglamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Udendørs væglamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Nordlux Kyklop Ripple udendørs væglampe – rust – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Nordlux Kyklop Ripple udendørs væglampe – rust – et stilmæssigt statement

Med en Nordlux Kyklop Ripple udendørs væglampe – rust fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Udendørs væglamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Nordlux Kyklop Ripple udendørs væglampe – rust i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5704924015519