Nordlux Pontio havelampe, galvaniseret stål

En ny udendørs serie fra Nordlux, kaldet “Pontio”, har et arkitektonisk design med geometriske former. Den har et stilrent og tidløst udseende, og den vinklede skærm giver et unikt look, når den ses fra forskellige vinkler. Denne havelampe er lavet af galvaniseret stål, der giver en stærk og holdbar lampe, som kan bruges i mange år. Den er perfekt til at skabe en behagelig stemning med en blød og indbydende belysning. Pontio havelampe fra Nordlux er et smukt og holdbart stykke udendørslampe, der giver et stilfuldt og moderne look til ethvert hjem.

Pontio pullerter (Galvaniseret stål)
Nordlux Pontio havelampe, GU10, IP54, lvaniseret
4.5
Nordlux - Pontio Havelampe Galvanized Steel Nordlux
4.5
Nordlux Pontio havelampe - galvaniseret stål
4.5
Nordlux Pontio havelampe, galvaniseret stål
Nordlux Pontio havelampe, galvaniseret stål
Nordlux Pontio havelampe galvaniseret stål 83,7x15,2 cm GU10
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordlux
EAN: 5704924014932
Varenummer (SKU): 5546700264880109 Kategori:

Nordlux Pontio havelampe, galvaniseret stål, Bed- & havelamper

Med en ikonisk designerskabt Bed- & havelamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Nordlux Pontio havelampe, galvaniseret stål er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Bed- & havelamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Nordlux Pontio havelampe, galvaniseret stål er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Bed- & havelamper

Når du skal vælge en Bed- & havelamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Bed- & havelamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Nordlux Pontio havelampe, galvaniseret stål – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Nordlux Pontio havelampe, galvaniseret stål – et stilmæssigt statement

Med en Nordlux Pontio havelampe, galvaniseret stål fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Bed- & havelamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Nordlux Pontio havelampe, galvaniseret stål i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5704924014932