Nordtronic Bianka spejllampe

Nordtronic Bianka LED spejllampe – u/strømudtag er det perfekte badeværelsesarmatur til at sikre et godt lys over spejlet. Designet er tidsløst og velegnet til både hjem, erhverv, hoteller m.m. Den er udstyret med en lysintensitet på 1500 Lumen, som sikrer et godt lys og et professionelt look. Dette moderne armatur vil give et nyt udtryk til ethvert badeværelse.

DKK kr. 459,00
Spejlarmatur Bianka LED 21W 3000K 1750 lumen uden stik
4.5
DKK kr. 561,75
Nordtronic Spejlarmatur Bianka LED 21W 3000K 1750 lumen uden stik
4.5
DKK kr. 579,00
Nordtronic Bianka LED spejlarmatur
DKK kr. 722,00
Spejlarmatur Bianka LED 21W 3000K 1750 lumen uden stik
4.5
DKK kr. 775,00
Nordtronic Bianka LED spejllampe - u/strømudtag
4.5
DKK kr. 915,00
Nordtronic Bianka LED spejlarmatur
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: NordtronicEAN: 5704629084025 Varenummer (SKU): 5546701249901253 Kategori:

Nordtronic Bianka spejllampe, Spejllamper

Med en ikonisk designerskabt Spejllamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Nordtronic Bianka spejllampe er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Spejllamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Nordtronic Bianka spejllampe er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Spejllamper

Når du skal vælge en Spejllamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Spejllamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Nordtronic Bianka spejllampe – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Nordtronic Bianka spejllampe – et stilmæssigt statement

Med en Nordtronic Bianka spejllampe fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Spejllamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Nordtronic Bianka spejllampe i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5704629084025