Nordtronic Low Profile Flexible udendørs indbygningsspot med driver, Ø7,5, 3000K, børstet alu

Nordtronic Low Profile Flex indbygningsspot med udskiftelig LED er ideelt til dine udendørsbelysningsbehov. Designet er lavet med en lav profil for at lette installationsprocessen direkte i isolering og brændbart materiale. Spot’et har en diameter på 7,5 cm, en lysfarve på 3000K og et børstet aluminium finish, som giver et moderne og elegant look. Det kommer med en driver, som gør det nemt at installere og anvende. Gør dit udendørs rum til et stilfuldt og funktionelt sted med Nordtronic Low Profile Flex indbygningsspot.

Nordtronic Low Profile Flexible udendørs indbygningsspot med driver, 3000K, børstet aluminium
Nordtronic Low Profile Flexible G2 75 - 3000K - 460lm - inkl. driver - Brstet alu / Udendrs
4.5
Nordtronic Low Profile Flexible udendørs indbygningsspot m/driver - Ø7,5/3000K/børstet alu
4.5
Nordtronic Low Profile Flexible udendørs indbygningsspot med driver med 3000K i børstet aluminium
Nordtronic Low Profile Flexible udendørs indbygningsspot Ø7,5 m/driver, 3000K, børstet alu
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordtronic
EAN: 5704629003200
Varenummer (SKU): 5546701240380065 Kategori:

Nordtronic Low Profile Flexible udendørs indbygningsspot med driver, Ø7,5, 3000K, børstet alu, Udendørs spots

Med en ikonisk designerskabt Udendørs spots får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Nordtronic Low Profile Flexible udendørs indbygningsspot med driver, Ø7,5, 3000K, børstet alu er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Udendørs spots, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Nordtronic Low Profile Flexible udendørs indbygningsspot med driver, Ø7,5, 3000K, børstet alu er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Udendørs spots

Når du skal vælge en Udendørs spots, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Udendørs spots, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Nordtronic Low Profile Flexible udendørs indbygningsspot med driver, Ø7,5, 3000K, børstet alu – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Nordtronic Low Profile Flexible udendørs indbygningsspot med driver, Ø7,5, 3000K, børstet alu – et stilmæssigt statement

Med en Nordtronic Low Profile Flexible udendørs indbygningsspot med driver, Ø7,5, 3000K, børstet alu fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Udendørs spots.

Så vælg med hjertet, og bestil din Nordtronic Low Profile Flexible udendørs indbygningsspot med driver, Ø7,5, 3000K, børstet alu i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5704629003200