Nordtronic Low Profile Flexible udendørs indbygningsspot med driver, Ø7,5, 3000K, kobber

Nordtronic Low Profile Flex indbygningsspot er designet til at give maksimal belysning i udendørsområder. Udskiftelig LED-driver på Ø7,5 er monteret for at give maksimale lysmængde og kvalitet. Spot’en er kobberfarvet og har en temperatur på 3.000 Kelvin. Det er fleksibelt og har en lav profil, hvilket gør det til et ideelt valg til udendørsbelysning. Instalation direkte i isolering og brændbare materialer er ikke noget problem. Nordtronic Low Profile Flex indbygningsspot er ideelt for et bredt udvalg af udendørsbelysningsbehov.

Nordtronic Low Profile Flexible udendørs indbygningsspot med driver, 3000K, kobber
Nordtronic Low Profile Flexible udendørs indbygningsspot m/driver - Ø7,5/3000K/kobber
4.5
Nordtronic Low Profile Flexible udendørs indbygningsspot med driver med 3000K i kobber
Nordtronic Low Profile Flexible udendørs indbygningsspot Ø7,5 m/driver, 3000K, kobber
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordtronic
EAN: 5704629003255
Varenummer (SKU): 5546701240380225 Kategori:

Nordtronic Low Profile Flexible udendørs indbygningsspot med driver, Ø7,5, 3000K, kobber, Udendørs spots

Med en ikonisk designerskabt Udendørs spots får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Nordtronic Low Profile Flexible udendørs indbygningsspot med driver, Ø7,5, 3000K, kobber er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Udendørs spots, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Nordtronic Low Profile Flexible udendørs indbygningsspot med driver, Ø7,5, 3000K, kobber er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Udendørs spots

Når du skal vælge en Udendørs spots, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Udendørs spots, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Nordtronic Low Profile Flexible udendørs indbygningsspot med driver, Ø7,5, 3000K, kobber – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Nordtronic Low Profile Flexible udendørs indbygningsspot med driver, Ø7,5, 3000K, kobber – et stilmæssigt statement

Med en Nordtronic Low Profile Flexible udendørs indbygningsspot med driver, Ø7,5, 3000K, kobber fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Udendørs spots.

Så vælg med hjertet, og bestil din Nordtronic Low Profile Flexible udendørs indbygningsspot med driver, Ø7,5, 3000K, kobber i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5704629003255