Normann Copenhagen Rise Væglampe Gul

Rise Væglampe fra Normann Copenhagen er konstrueret af Marianne Andersen med et retro-look. Det minimalistiske design er alsidigt og elegant. Soklen er lavet i et minimalistisk design og den cylinderformede skærm giver en tiltalende effekt. Skærmen er i gul farve og giver et moderigtigt og professionelt udtryk. Du får et unikt design med denne væglampe, der passer perfekt ind i stuen eller soveværelset.

Rise væglampe, Gul
4.5
Normann Copenhagen Rise væglampe gul
Normann Copenhagen Rise væglampe gul
Normann Copenhagen - Rise Væglampe Gul
4.5
Rise væglampe gul
Normann Copenhagen Rise Væglampe - Væglamper Ask Gul - 502009
Normann Copenhagen Rise Væglampe Gul
4
Normann Copenhagen Rise Væglampe - Gul
4.5
Normann Copenhagen - Rise Wall Lamp - Væglampe - Yellow - Ø10 x L17 x H9,7 cm
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Normann Copenhagen
EAN: 5712396012639
Varenummer (SKU): 1031900117523413 Kategori:

Normann Copenhagen Rise Væglampe Gul, Væglamper

Med en ikonisk designerskabt Væglamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Normann Copenhagen Rise Væglampe Gul er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Væglamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Normann Copenhagen Rise Væglampe Gul er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Væglamper

Når du skal vælge en Væglamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Væglamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Normann Copenhagen Rise Væglampe Gul – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Normann Copenhagen Rise Væglampe Gul – et stilmæssigt statement

Med en Normann Copenhagen Rise Væglampe Gul fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Væglamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Normann Copenhagen Rise Væglampe Gul i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

Brand

Normann Copenhagen

EAN

5712396012639