NORR11 Line One Gulvlampe Sort

Line One Gulvlampe fra NORR11 er et moderne og tidløst design, som giver et unikt indtryk af stil og personlighed. Den er håndlavet af anerkendte arkitekter Rune Krøjgaard & Knut Bendik Himlevik for NORR11. Den kegleformede skærm er spundet i aluminium og giver et retningsbestemt lys, der skaber et professionelt og stilfuldt udtryk. Med denne gulvlampe kan du skabe et unikt indtryk af stil og personlighed, der passer til ethvert hjem eller kontor.

NORR11 - Line One Gulvlampe
NORR11 Line One Gulvlampe Sort
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: NORR11
EAN: 4251501608431
Varenummer (SKU): 1031900413014844 Kategori:

NORR11 Line One Gulvlampe Sort, Gulvlamper

Med en ikonisk designerskabt Gulvlamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

NORR11 Line One Gulvlampe Sort er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Gulvlamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en NORR11 Line One Gulvlampe Sort er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Gulvlamper

Når du skal vælge en Gulvlamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Gulvlamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som NORR11 Line One Gulvlampe Sort – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

NORR11 Line One Gulvlampe Sort – et stilmæssigt statement

Med en NORR11 Line One Gulvlampe Sort fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Gulvlamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din NORR11 Line One Gulvlampe Sort i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

4251501608431