Northern Birdy Væglampe Grå Lille

Den norske designklassiker Birdy fra 1952 er genfødt og relanceret af Northern Lighting. Denne væglampe fra Birdys serie har et stærkt modernistisk udtryk og er designet af Birger Dahl. Den lille grå væglampe skaber et behageligt lys, som vil gøre ethvert rum mere hyggeligt. Den har en solid finish og er et perfekt valg for dem, der søger et stilfuldt og klassisk look. Med sin moderne design og unikke stil kan denne lampe bringe et strejf af elegance til ethvert hjem.

DKK kr. 1.712,00
Birdy væglampe short – Grey/metallic
DKK kr. 1.712,00
kr. 2.490,00
Northern Birdy væglampe kort matt grå
DKK kr. 1.755,00
kr. 2.490,00
Northern - Birdy Væglampe Kort Grå
5
DKK kr. 2.490,00
Northern Birdy Væglampe Kort / - Sengelamper Stål Grå - 617
DKK kr. 2.490,00
Northern Birdy Væglampe Kort / - Sengelamper Stål Grå - 617
DKK kr. 2.495,00
Northern Birdy Væglampe Grå Lille
4.5
DKK kr. 2.591,91
Northern Birdy - væglampe med stik , 31,5 cm
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: NorthernEAN: 7090018216176 Varenummer (SKU): 1031902088905925 Kategori:

Northern Birdy Væglampe Grå Lille, Væglamper

Med en ikonisk designerskabt Væglamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Northern Birdy Væglampe Grå Lille er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Væglamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Northern Birdy Væglampe Grå Lille er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Væglamper

Når du skal vælge en Væglamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Væglamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Northern Birdy Væglampe Grå Lille – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Northern Birdy Væglampe Grå Lille – et stilmæssigt statement

Med en Northern Birdy Væglampe Grå Lille fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Væglamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Northern Birdy Væglampe Grå Lille i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

7090018216176