Tilbud

Northern Birdy Væglampe Hvid Lille

Northern Birdy Væglampe Hvid Lille er en genfødsel af en norsk designklassiker fra 1952. Designet af Birger Dahl, har denne væglampe et stærkt modernistisk udtryk. Den relancerede Birdy lampe er en del af en ikonisk lampeserie, der oprindeligt blev produceret til professionel brug.

Birdy væglampe short - White/aluminium
Northern Birdy væglampe kort Matt hvid
Northern - Birdy Væglampe Kort Hvid/Krom
4.5
Northern Birdy Væglampe Kort / - Sengelamper Stål Hvid - 616
Northern Birdy Væglampe Kort / - Sengelamper Stål Hvid - 616
Northern Birdy Væglampe Hvid Lille
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Northern
EAN: 7090018216169
Varenummer (SKU): 1031902088905924 Kategori:

Northern Birdy Væglampe Hvid Lille, Væglamper

Med en ikonisk designerskabt Væglamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Northern Birdy Væglampe Hvid Lille er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Væglamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Northern Birdy Væglampe Hvid Lille er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Væglamper

Når du skal vælge en Væglamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Væglamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Northern Birdy Væglampe Hvid Lille – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Northern Birdy Væglampe Hvid Lille – et stilmæssigt statement

Med en Northern Birdy Væglampe Hvid Lille fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Væglamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Northern Birdy Væglampe Hvid Lille i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

7090018216169