Tilbud

Northern Birdy Væglampe Hvid

Northern Birdy Væglampe Hvid er en genfødsel af en norsk designklassiker fra 1952. Designet af Birger Dahl, denne væglampe udgave af Birdy har et stærkt modernistisk udtryk. Denne lampe er perfekt til at tilføje et stilfuldt og tidløst touch til ethvert rum.

Northern Birdy væglampe Hvid-metallic
Birdy væglampe - White/aluminium
Northern - Birdy Væglampe Hvid/Krom
4.5
Northern Birdy Swing Væglampe / - Sengelamper Stål Hvid - 611
Northern Birdy Væglampe Hvid
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Northern
EAN: 7090018216114
Varenummer (SKU): 1031902088905919 Kategori:

Northern Birdy Væglampe Hvid, Væglamper

Med en ikonisk designerskabt Væglamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Northern Birdy Væglampe Hvid er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Væglamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Northern Birdy Væglampe Hvid er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Væglamper

Når du skal vælge en Væglamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Væglamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Northern Birdy Væglampe Hvid – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Northern Birdy Væglampe Hvid – et stilmæssigt statement

Med en Northern Birdy Væglampe Hvid fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Væglamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Northern Birdy Væglampe Hvid i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

7090018216114