Tilbud

Nuura Liila Udendørs Væglampe Sort/Opal

Nuura Liila Udendørs Væglampe er udformet af designeren Sofie Refer i 2018 og er ideel til udendørs belysning. Lampen er forsikret mod elementerne og har en vejrbestandig opal farvet glasoverflade, der giver et mildt og behageligt lys. Den er monteret på en robust stålramme i sort farvet finish, med en IP55-godkendelse så den er robust mod vejrlig og klimaforandringer. Lampen har en minimalistisk design og vil kunne passe fint ind i alle udendørs miljøer. Liila Udendørs Væglampe vil også kunne bruges til privat brug, da den er designet til at omgive både dit hjem og dit kontor. Den er en god løsning til både kommercielle og private belysning. Nuura Liila Udendørs Væglampe vil ændre udseendet af dit rum og give et unikt, moderne og energibesparende lys.

Liila Outdoor væglampe, sort/opal
4.5
Nuura Liila Væglampe Udendørs / Opal - Facadebelysning Glas Sort - 2045003
Nuura Liila Væglampe Udendørs / Opal - Facadebelysning Glas Sort - 2045003
Nuura Liila Udendørs Væglampe Sort/Opal
4
Nuura - Liila Udendørs Væglampe Black/Opal Nuura
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nuura
EAN: 5713839003979
Varenummer (SKU): 1031901585774694 Kategori:

Nuura Liila Udendørs Væglampe Sort/Opal, Væglamper

Med en ikonisk designerskabt Væglamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Nuura Liila Udendørs Væglampe Sort/Opal er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Væglamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Nuura Liila Udendørs Væglampe Sort/Opal er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Væglamper

Når du skal vælge en Væglamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Væglamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Nuura Liila Udendørs Væglampe Sort/Opal – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Nuura Liila Udendørs Væglampe Sort/Opal – et stilmæssigt statement

Med en Nuura Liila Udendørs Væglampe Sort/Opal fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Væglamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Nuura Liila Udendørs Væglampe Sort/Opal i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5713839003979