Petite Friture Wander Spejl 67×90 Lilla/Brun Rød

Det elegante Wander-spejl fra Petite Friture er udformet med en fantastisk finish og kommer i en smuk lilla og brun rød farve. Det gennemsigtige glas er tonet i en professionel farve, som understreger den stilrene finish. Spejlet er designet af AC/AL Studio og har et stilfuldt, minimalistisk design, som er perfekt til ethvert miljø. Det er den perfekte måde at skabe en touch af eksklusivitet og stil i dit hjem. Det 67×90 cm store Wander spejl fra Petite Friture vil give et klart udtryk til ethvert miljø.

Petite Friture Wander Spejl 67x90 Lilla/Brun Rød
4
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Petite Friture
EAN: 3701128118772
Varenummer (SKU): 1031900514543504 Kategori:

Petite Friture Wander Spejl 67×90 Lilla/Brun Rød, Spejl med lys

Med en ikonisk designerskabt Spejl med lys får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Petite Friture Wander Spejl 67×90 Lilla/Brun Rød er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Spejl med lys, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Petite Friture Wander Spejl 67×90 Lilla/Brun Rød er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Spejl med lys

Når du skal vælge en Spejl med lys, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Spejl med lys, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Petite Friture Wander Spejl 67×90 Lilla/Brun Rød – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Petite Friture Wander Spejl 67×90 Lilla/Brun Rød – et stilmæssigt statement

Med en Petite Friture Wander Spejl 67×90 Lilla/Brun Rød fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Spejl med lys.

Så vælg med hjertet, og bestil din Petite Friture Wander Spejl 67×90 Lilla/Brun Rød i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

3701128118772