Secto Owalo 7020 Bordlampe Sort

Introducing Secto Owalo 7020 Bordlampe Sort, designet af Seppo Koho for Secto. Den elegante og stilfulde bordlampe fra finske Secto er lavet af lamineret birketræ, der giver et blødt og naturligt lys i dit hjem. Med en krop af matlakeret stål er denne lampe en perfekt kombination af skønhed og funktionalitet.

Owalo 7020 Bordlampe Sort - Secto Design
5
Secto Owalo 7020 Bordlampe Sort
4.5
Owalo 7020 bordlampe (Sort) - Secto Design
3.5
Secto Design Owalo 7020 Table Lamp Black - Bordlamper Birk Sort - 7020 svart
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Secto
EAN: 6430053140578
Varenummer (SKU): 1031900195795184 Kategori:

Secto Owalo 7020 Bordlampe Sort, Bordlamper

Med en ikonisk designerskabt Bordlamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Secto Owalo 7020 Bordlampe Sort er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Bordlamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Secto Owalo 7020 Bordlampe Sort er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Bordlamper

Når du skal vælge en Bordlamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Bordlamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Secto Owalo 7020 Bordlampe Sort – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Secto Owalo 7020 Bordlampe Sort – et stilmæssigt statement

Med en Secto Owalo 7020 Bordlampe Sort fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Bordlamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Secto Owalo 7020 Bordlampe Sort i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

6430053140578